Kod: 05092750
Now, Lukas Volger cooks up more than 100 main courses so varied that vegetarians - and omnivores who are eating more plant-based foods - will never lack an exciting new dish for dinner. Easy entrees like Creamed Kale on Toast and ... więcej
77.46 zł
Zwykle: 81.55 zł
Oszczędzasz 4.09 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 45 punkty
Now, Lukas Volger cooks up more than 100 main courses so varied that vegetarians - and omnivores who are eating more plant-based foods - will never lack an exciting new dish for dinner. Easy entrees like Creamed Kale on Toast and Winter Root Vegetable Gratins showcase seasonal produce; recipes for dumplings, noodle bowls, and curries draw on global cuisines; and inventions like Lentil & Parsnip Soup and Simple Seitan Lettuce Wraps transform everyday ingredients into appealing new flavour and taste sensations. These nutritionally balanced meals satisfy every craving - and definitely won't leave you snacking later.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
77.46 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )