Kod: 12945030
Oto poradnik, z ktorego dowiesz sie jak uwedzic lub upiec mieso. Wieprzowina, wolowina, baranina, dziczyzna czy tez drob - wlasciwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak miesa. W ksiazce doswiadczony masarz opisu ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Oto poradnik, z ktorego dowiesz sie jak uwedzic lub upiec mieso. Wieprzowina, wolowina, baranina, dziczyzna czy tez drob - wlasciwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak miesa. W ksiazce doswiadczony masarz opisuje, jak solic, peklowac, suszyc, wedzic i gotowac szynki, boczek, zeberka, wedzonke, schab, golonke, lopatke i wiele innych smakolykow. Ponad 100 zdjec oraz: informacje na temat urzadzen i dodatkow, dokladne wskazowki i rady profesjonalisty, wyprobowane przepisy oparte na naturalnych skladnikach, porady pozwalajace unikac bledow. Prezentacja na CD Domowy wyrob kielbas.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )