Weighted Residual Methods / Libristo.pl
Weighted Residual Methods

Kod: 18090551

Weighted Residual Methods

Autor Mohammad Hatami

Weighted Residual Methods: Principles, Modifications and Applications introduces a range of WRMs, providing examples that show how they can be used to solve complex engineering problems with greater accuracy and computational effi ... więcej

710.36

Zwykle: 789.24 zł

Oszczędzasz 78.87 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Weighted Residual Methods

Za ten zakup dostaniesz 411 punkty

Opis

Weighted Residual Methods: Principles, Modifications and Applications introduces a range of WRMs, providing examples that show how they can be used to solve complex engineering problems with greater accuracy and computational efficiency. Examples

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Physics Thermodynamics & heat

710.36

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: