Kod: 02677286
People have been preserving food since ancient times-evidence shows that Middle Eastern cultures were using the heat of the sun to dry their foods as early as 12,000 BC-for reasons of survival or culture or both. Fast forward to ... więcej
72.42 zł
Zwykle: 72.45 zł
Oszczędzasz 0.03 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 42 punkty
People have been preserving food since ancient times-evidence shows that Middle Eastern cultures were using the heat of the sun to dry their foods as early as 12,000 BC-for reasons of survival or culture or both. Fast forward to the present day, and preserving our food-perhaps homegrown, seasonal, local, organic, or free-range-is an essential and enjoyable part of a healthy, sustainable lifestyle. The ideal companion for dabblers, foodies, and anyone interested in having a closer relationship with what they eat, Wisdom for Home Preservers is a friendly, informative guiding hand to the whole range of traditional food-preservation techniques: drying, freezing, jam- and jelly-making, pickling, canning, salting and fermenting, curing, and smoking, plus storing and troubleshooting too.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing
72.42 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )