Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

French Revolution

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka French Revolution Roux
Kod Libristo: 19429274
Wydawnictwo Orion Publishing Co, październik 2018
Michel Roux Jr's delicious collection of French recipes for the modern home cook.
? points 81 b
141.24
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 183.51
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 275.43
TOP
Turkish Cookbook Musa Dagdeviren / Twarda
common.buy 183.51
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Twarda
common.buy 151.37
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 226.40
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 111.66
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 117.90
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 122.82
Silver Spoon Classic Phaidon / Twarda
common.buy 279.42
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Twarda
common.buy 152.60
Zapowiedź
Sushi Master Nick Sakagami / Twarda
common.buy 80.95

Michel Roux Jr's delicious collection of French recipes for the modern home cook.

Informacje o książce

Pełna nazwa French Revolution
Autor Roux, Michel, Jr.
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 304
EAN 9781409169246
ISBN 9781409169246
Kod Libristo 19429274
Wydawnictwo Orion Publishing Co
Waga 1180
Wymiary 197 x 247 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 278.70
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 62.22
TOP
Zaitoun Yasmin Khan / Twarda
common.buy 118.93
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 118.11
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 110.94
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Twarda
common.buy 117.90
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 311.35
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Miękka
common.buy 53.21
Homocysteine Solution Patrick Holford / Miękka
common.buy 71.53

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo