Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse
Kod Libristo: 02972032
Wydawnictwo Octopus Publishing Group, październik 2016
The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated,... Cały opis
? points 170 b TOP TOP
293.14
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.44
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 250.34
TOP
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Twarda
common.buy 155.35
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 197.44
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 152.92
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 189.57
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 277.69
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 191.59
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 241.86
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 340.08
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 116.48
TOP
Mallmann on Fire Francis Mallman / Twarda
common.buy 156.56
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 330.99

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Twarda
common.buy 141.92
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 168.77
TOP
Overlord, Vol. 1 Kugane Maruyama / Twarda
common.buy 84.99
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Twarda
common.buy 101.64
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 134.55
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 94.98
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 111.64
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 226.21
TOP
French Laundry, Per Se / Twarda
common.buy 254.37
TOP
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 194.01
EU Law PAUL; DE B RC CRAIG / Miękka
common.buy 262.15
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 250.08

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo