Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Off-Premise Catering Management, Third Edition

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas
Kod Libristo: 04886676
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, grudzień 2012
The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering busine... Cały opis
Wyprzedaż Wyprzedaż
254.65
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 278.70

The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering business For nearly two decades, Off-Premise Catering Management has been the trusted resource professional and aspiring caterers turn to for guidance on setting up and managing a successful off-premise catering business. This comprehensive reference covers every aspect of the caterer's job, from menu planning, pricing, food and beverage service, equipment, and packing, delivery, and set-up logistics, to legal considerations, financial management, human resources, marketing, sanitation and safety, and more. This new third edition has been completely revised and updated to include the latest industry trends and real-life examples. New content includes information on "green" catering, contemporary food trends, website development, social media marketing, the latest in commercial kitchen equipment and budgeting and accounting software, and much more Throughout the book, sample forms, schedules, and checklists illustrate real-world examples of key catering practices, and Study Questions at the end of each chapter help reinforce key concepts Whether you are just starting out, growing your operation, or working to maintain standards of excellence in an already-successful off-premise catering business, Off-Premise Catering Management, Third Edition is the only guide you'll need.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Monster: The Perfect Edition, Vol. 5 Naoki Urasawa / Miękka
common.buy 75.83
Canapes Eric Treuille / Miękka
common.buy 90.16
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Twarda
common.buy 465.19
Maestro Robert Anthony Salvatore / Miękka
common.buy 36.84
Go, Dog. Go! Philip D Eastman / Twarda
common.buy 35.92
Catering Business Bowe Packer / Miękka
common.buy 46.77
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 388.23
Vespertine / Twarda
common.buy 64.68
Magisterium: The Silver Mask Holly Black / Miękka
common.buy 39.09
Crystal Code Tamara Driessen / Twarda
common.buy 62.22
Food Processing Technology P.J. Fellows / Twarda
common.buy 610.13

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo