Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Little Tarts

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Little Tarts Meike Schaling
Kod Libristo: 25624822
Wydawnictwo Harper Collins Publishers, kwiecień 2021
The book for bakers everywhere, from beginners to experts. Discovering the joy of homemade tarts ha... Cały opis
? points 58 b TOP TOP
100.61
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 23-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Flowers Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 97.33
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Miękka
common.buy 76.24
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 113.19
TOP
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Twarda
common.buy 97.12
TOP
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Twarda
common.buy 94.67
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 226.40
GUCCI: The Making Of Stefano Tonchi / Twarda
common.buy 356.49
Little Book of Gucci KAREN HOMER / Twarda
common.buy 59.87
Tarts Frederic Anton / Twarda
common.buy 73.79
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 94.67
Pastry Love Joanne Chang / Twarda
common.buy 146.15

The book for bakers everywhere, from beginners to experts.

Discovering the joy of homemade tarts has never been easier. In this book, celebrated European pastry chef Meike Schaling equips even the most rudimentary of bakers with the skills to create beautiful tarts in an endless variety of colors and flavors, all with just one core recipe. Chapters include how to make the perfect dough and exploring the best fillings for tarts. Learn how to create the perfect creamy layer and delicious toppings. From apples and pears to pineapple and rhubarb, the book teaches the reader how to make fruit the perfect texture and sweetness for their creations. It also includes fifteen different types of ganache, as well as other chocolate fillings and toppings to help create the ultimate chocolate sensations.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Uzumaki (3-in-1 Deluxe Edition) Junji Ito / Twarda
common.buy 128.55
TOP
Live Beautiful Athena Calderone / Twarda
common.buy 171.13
TOP
Laduree Macarons Vincent Lemains / Twarda
common.buy 141.24
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 337.15
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 207.77
Paddington Michael Bond / Miękka
common.buy 35.92
Natural History of Fairies Emily Hawkins / Twarda
common.buy 94.67
The Dessert Game Reynold Poernomo / Miękka
common.buy 90.16
BraveTart Stella Parks / Twarda
common.buy 134.28
Patisserie at Home Melanie Dupuis / Twarda
common.buy 189.24
Zapowiedź
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 188.02
Patisserie William Curley / Twarda
common.buy 211.25
Wyprzedaż
Frosted / Twarda
common.buy 72.25
Fashion and Art Adam Geczy / Miękka
common.buy 252.60

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo