Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Signature Dishes That Matter

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Signature Dishes That Matter Pat Nourse
Kod Libristo: 22416043
Wydawnictwo Phaidon Press Ltd, październik 2019
A global celebration of the iconic restaurant dishes that defined the course of culinary history ove...
? points 108 b TOP TOP
189.24
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Twarda
common.buy 115.96
Killer-Sudoku 12 - schwierig bis extrem Stefan Heine / Miękka
common.buy 42.06
Food from the Fire Niklas Ekstedt / Twarda
common.buy 118.11
Efficiently Inefficient Lasse Heje Pedersen / Miękka
common.buy 116.16
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Twarda
common.buy 165.50
Savoy Cocktail Book Harry Craddock / Miękka
common.buy 131.21
Quantitative Risk Management Alexander J. McNeil / Twarda
common.buy 547.48

A global celebration of the iconic restaurant dishes that defined the course of culinary history over the past 300 yearsToday's food-lovers often travel the globe to enjoy the food of acclaimed chefs. Yet the tradition of seeking out unfor

Informacje o książce

Pełna nazwa Signature Dishes That Matter
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2019
Liczba stron 448
EAN 9780714879321
ISBN 0714879320
Kod Libristo 22416043
Wydawnictwo Phaidon Press Ltd
Waga 1784
Wymiary 273 x 211 x 3
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Mastery Robert Greene / Miękka
common.buy 48.61
TOP
The Concise 48 Laws of Power Robert Greene / Miękka
common.buy 37.35
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Essential Grammar in Use Raymond Murphy / Miękka
common.buy 113.91
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 83.92
TOP
Signature Dishes. Amelie Vincent / Twarda
common.buy 263.04
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.39
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 123.64
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 183.51
TOP
Setting the Table Danny Meyer / Miękka
common.buy 75.83

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo