Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

The Art & Science of Foodpairing

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt
Kod Libristo: 18175807
Wydawnictwo Octopus Publishing Group, październik 2020
Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scient... Cały opis
? points 97 b TOP TOP
169.39
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Cocktail Codex Alex Day / Twarda
common.buy 116.16
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 83.92
TOP
Kelly Wearstler Kelly Wearstler / Twarda
common.buy 198.66
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 123.64
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 239.50
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 122.10
TOP
The Ceramics Bible Revised Edition Louisa Taylor / Twarda
common.buy 171.13
TOP
Food Mood Connection NAIDOO DR. UMA / Miękka
common.buy 80.95
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Miękka
common.buy 75.83
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 91.70

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.

This book explains why the food combinations we know and love work so well together and opens up a whole new world of delicious pairings.

Informacje o książce

Pełna nazwa The Art & Science of Foodpairing
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2020
Liczba stron 384
EAN 9781784722906
ISBN 1784722901
Kod Libristo 18175807
Waga 1784
Wymiary 288 x 224 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Caraval Paperback Boxed Set Stephanie Garber / Miękka
common.buy 157.51
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Twarda
common.buy 97.53
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Korean Grammar Language Study Card Woojoo Kim / Karta
common.buy 26.81
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 278.70
TOP
Ash Glazes Hajeong Lee Rogers / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Food Pharmacy Lina Aurell / Twarda
common.buy 95.79
TOP
Slovesné časy v angličtine Petr Kupka / Karta
common.buy 7.87
TOP
ZAG Marty Neumeier / Miękka
common.buy 127.01
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 207.77
Bitters Brad Thomas Parsons / Twarda
common.buy 93.34
Spritz Talia Baiocchi / Twarda
common.buy 67.85
Wyprzedaż
Hidden Tracks Robert Klanten / Twarda
common.buy 138.99

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo