Kod: 14262329
Canada is more than baked beans, maple syrup and pea soup; our food experience is as diverse as our geography and our people. It is a celebration of native survival over the centuries colliding with Old World foods and traditions ... więcej
75.15 zł
Zwykle: 88.47 zł
Oszczędzasz 13.32 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 44 punkty
Canada is more than baked beans, maple syrup and pea soup; our food experience is as diverse as our geography and our people. It is a celebration of native survival over the centuries colliding with Old World foods and traditions and mixing with New World ingredients. This book provides an A to Z guide to common and obscure, regional and nationwide, distinctly Canadian foods or, at the very least, foods with a Canadian connection: California rolls, Hawaiian pizza and New England clam chowder may sound American, but all were invented right here in Canada; Canadian hero Laura Secord was virtually forgotten until a Toronto resident began making chocolates and putting her story on every box; Ontario-born J L Krafts patented cheese process morphs into a food-processing empire -- and more. Includes a timeline of Canadian food history!
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
75.15 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )