Kod: 12983095
Cortar jamón es un arte para el que se necesita, disposición, habilidad, creatividad, teniendo en cuenta que el comensal está esperando lo mejor de la pieza y de nuestra presencia y profesionalidad. El cortador debe presentarse ... więcej
80.48 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 47 punkty
Cortar jamón es un arte para el que se necesita, disposición, habilidad, creatividad, teniendo en cuenta que el comensal está esperando lo mejor de la pieza y de nuestra presencia y profesionalidad. El cortador debe presentarse a su altura, disertar con conocimientos sus propiedades, tratarlo con el máximo respeto y presentarlo con la mayor notoriedad, ya que el resto lo hace él, dispersando sus aromas, llorando por sus incisiones, atrayendo con su presencia e invitando a la repetición de saludarlo y siempre siendo fiel a los quehaceres del cortador (...)
80.48 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: