Flavors from the French Mediterranean / Libristo.pl
Flavors from the French Mediterranean

Kod: 09495288

Flavors from the French Mediterranean

Autor Gerald Passedat

The Mediterranean diet is renowned for being healthy, and its delicious cuisine, bursting with color and flavor, is acclaimed around the globe. Born in Marseilles, overlooking the sparkling Mediterranean Sea, three-star Michelin c ... więcej

160.38

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Flavors from the French Mediterranean

Za ten zakup dostaniesz 93 punkty

Opis

The Mediterranean diet is renowned for being healthy, and its delicious cuisine, bursting with color and flavor, is acclaimed around the globe. Born in Marseilles, overlooking the sparkling Mediterranean Sea, three-star Michelin chef Gérald Passédat has always been influenced by the landscape and produce of his region, and he draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, fragrant herbs, and sumptuous wines. In this volume, the renowned chef presents eighty generous and easy-to-prepare recipes that celebrate fresh ingredients from the south of France. Appetizers include artichokes en barigoule, eggplant with goat cheese, or stuffed shellfish. For the main course, choose from red onion pissaladi?re, Camargue black rice paella, or bouilleabaisse. Desserts range from roasted figs or poached apricots to Menton lemon tart or licorice soufflé. The recipes are accompanied by photographs of Passédat’s beautifully prepared recipes and are complemented by the picturesque land- and seascapes of the Mediterranean?shady terraces, winding coastlines, and charming alleyways?as well as images of fresh produce and the chef at work in the kitchen.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

160.38

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: