Food and Cooking of Belgium / Libristo.pl
Food and Cooking of Belgium

Kod: 04313648

Food and Cooking of Belgium

Autor Susan Vandyck

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions. ... więcej

74.84

Zwykle: 97.51 zł

Oszczędzasz 22.67 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Food and Cooking of Belgium

Za ten zakup dostaniesz 44 punkty

Opis

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology

74.84

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: