Kod: 04313675
Explains the history of Korean cooking, followed by a visual guide to all the traditional ingredients and how to prepare and use them. This book sets out to reveal the secrets of this great, unexplored, centuries-old culinary trad ... więcej
104.47 zł
Zwykle: 104.52 zł
Oszczędzasz 0.04 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 60 punkty
Explains the history of Korean cooking, followed by a visual guide to all the traditional ingredients and how to prepare and use them. This book sets out to reveal the secrets of this great, unexplored, centuries-old culinary tradition in a way that is accessible, understandable, practical and achievable in the Western kitchen.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology
104.47 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )