Hacer en casa la hamburguesa perfecta / Libristo.pl
Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Kod: 13043635

Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Autor Joaquín Felipe Peira

Las cosas están cambiando... y las hamburguesas se están convirtiendoen bocados gourmet, pasando en su confección del pret-?-porter a laalta costura. Se están convirtiendo en un estilo de vida, moderno,actual y cosmopolita.La prop ... więcej

33.40

Zwykle: 35.13 zł

Oszczędzasz 1.73 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Za ten zakup dostaniesz 19 punkty

Opis

Las cosas están cambiando... y las hamburguesas se están convirtiendoen bocados gourmet, pasando en su confección del pret-?-porter a laalta costura. Se están convirtiendo en un estilo de vida, moderno,actual y cosmopolita.La propuesta de hamburguesas que vamos a encontrar en este libro sebasan en razas vacunas nacionales, tales como rubia gallega, asturiana de los valles, avile?a negra ibérica y retinto. Razasinternacionales, como wagyu, aberdeen angus, simmental y lafrisona-holstein. Así como, carnes ajenas al vacuno pero con infinitas posibilidades, como las de cerdo ibérico, pollo ecológico, ocaibérica, perdiz roja de caza, venado, salmón, ternasco, vegetales ehíbridas de mar y monta?a que protagonizan gambas y pollo. Este libroes ideal para todos los que buscan algo diferente en la cocina.El medio centenar de fórmulas que aquí aparecen son bocadosexquisitos, fáciles de realizar y con aroma de alta cocina... ?A quéesperas para hincarles el diente?

Szczegóły książki

Kategoria Książki po hiszpańsku Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

33.40

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: