Nanban / Libristo.pl
Nanban

Kod: 02686449

Nanban

Autor Tim &erson

Nanban: Japanese Soul Food is an exploration of southern Japanese cookery focused on authentic yet easy-to-follow recipes. These recipes are set within the context of the region's history and the story of 2011. MasterChef winner T ... więcej

169.13

Zwykle: 175.28 zł

Oszczędzasz 6.15 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy do 4 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Nanban

Za ten zakup dostaniesz 99 punkty

Opis

Nanban: Japanese Soul Food is an exploration of southern Japanese cookery focused on authentic yet easy-to-follow recipes. These recipes are set within the context of the region's history and the story of 2011. MasterChef winner Tim Anderson's personal relationship with the cuisine of Japan; from first discovering Japanese food on American TV as a teenager, through his time spent as a researcher and English teacher in Japan, up to his victory on MasterChef and opening the Nanban pop-up restaurants in London. Nanban is what the Japanese originally called Europeans, when they first arrived in the south of Japan having travelled via the East Indies. The food of southern Japan is still flavoured by its history of foreign influences, and in some ways it can still be described as barbaric: it tends to be unrefined, casual, and filling and boasts brash flavours like garlic, pork fat, chilli, sweet potatoes and citrus. Challenging the commonly held idea that Japanese food is delicate and fussy, the book reveals a cuisine that is both accessible and delicious. As well as 120 mouthwatering recipes, from delicate dumplings and fiery curries to rich-and-rustic ramens, the book features practical guides to ingredients, techniques and equipment. A stunning combination of lush photography, compelling narratives and inspirational recipes make this a book as suited to the coffee table as it is to the kitchen countertop. Join Tim Anderson on a culinary holiday to the deep south of Japan, to Kyushu and the tropical kingdom of Okinawa, to experience the exhilarating taste of what he calls 'Japanese soul food'.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

169.13

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: