Kod: 04753741
As bewitching as an off-shore breeze, the recipes in this book plumb the mysteries of native dishes in accurate and easy-to-follow details that assure the success of every recipe. In her book, the author traces the development of ... więcej
112.01 zł
Zwykle: 120.45 zł
Oszczędzasz 8.44 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 65 punkty
As bewitching as an off-shore breeze, the recipes in this book plumb the mysteries of native dishes in accurate and easy-to-follow details that assure the success of every recipe. In her book, the author traces the development of traditional native cookery (cocina criolla) and reveals secrets of the essence of Puerto Rican cookery -- keymark to fabulous island delicacies. The book is divided into the following sections: Soups; Meats; Poultry; Fish and Shellfish; Eggs and Vegetables; Fritters and Croquettes; Pasta Dishes; Salads and Cold Dishes; Rice Dishes and Legumes; Cakes and Icings; Pies, Custards and Creams; Coconut Desserts; Preserves and Other Desserts; Ice Creams, Sherbets, Sandwiches and Beverages; Rum Drinks.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
112.01 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )