Kod: 12873986
Publikacja kladzie nacisk na praktyczne aspekty produkcji. Podzielona zostala na rozdzialy uszeregowane zgodnie z kolejnoscia operacji i procesow przeprowadzanych w winiarni, poczawszy od przygotowan do zbioru po butelkowanie. Dzi ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Publikacja kladzie nacisk na praktyczne aspekty produkcji. Podzielona zostala na rozdzialy uszeregowane zgodnie z kolejnoscia operacji i procesow przeprowadzanych w winiarni, poczawszy od przygotowan do zbioru po butelkowanie. Dzieki temu stanowi niezastapiona pomoc podczas produkcji wina. Jest to kontynuacja cieszacego sie duza popularnoscia podrecznika pt. "Winery Technology and Operations, A Handbook for Small Wineries" opublikowanego w Stanach Zjednoczonych po raz pierwszy w 1990 r. oraz pracy pt. "Concepts in Wine Chemistry", ktorej pierwsze amerykanskie wydanie ukazalo sie w 1997 r. i zostalo niedawno uaktualnione. Obydwie pozycje zaliczane sa do literatury specjalistycznej i uniwersyteckiej na calym swiecie. Yair Margalit ma tytul doktora w dziedzinie fizykochemii i wieloletnie doswiadczenie w zakresie badan naukowych oraz nauczania. Jest wlascicielem niewielkiej rodzinnej winnicy i prowadzi wyklady dotyczace produkcji winiarskiej i zagadnien chemicznych zwiazanych z winiarstwem w izraelskim Instytucie Technologii. Jest rowniez konsultantem w licznych winnicach na calym swiecie.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Napoje. Alkohole
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )