Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making / Libristo.pl
Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Kod: 21236861

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Autor Philip Hasheider, Editors Of the Harvard Common Press

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress a ... więcej

93.17

Zwykle: 121.55 zł

Oszczędzasz 28.37 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Za ten zakup dostaniesz 54 punkty

Opis

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress a

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

93.17

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: