Kod: 02787165
Welsh cooking traditions go back centuries. Beef and dairy cattle are raised widely. Sheep farming is extensive in the country and lamb is the meat traditionally associated with Welsh cooking, particularly in dishes such as roast ... więcej
41.49 zł
Zwykle: 54.08 zł
Oszczędzasz 12.58 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 24 punkty
Welsh cooking traditions go back centuries. Beef and dairy cattle are raised widely. Sheep farming is extensive in the country and lamb is the meat traditionally associated with Welsh cooking, particularly in dishes such as roast lamb with fresh mint sauce. Welsh cooking often includes seafood, especially close to the coast, where fishing culture is strong and fisheries are common. In this, the quintessential Welsh cookbook, the history of Welsh cuisine is explored, with traditional recipes such as Welsh Rarebit, Glamorgan sausages, Tatws Pum Munud, and Faggots.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
41.49 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )