Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Advanced Art of Pastry

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana
Kod Libristo: 09237647
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, październik 2017
The main goal of Advanced Baking and Pastry is to present the right balance of topics and depth of c...
? points 176 b TOP TOP
303.77
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-17 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.90
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 194.68
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 232.36
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 93.69
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 198.33
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 101.99
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 245.43
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 162.97
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Miękka
common.buy 94.40
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 162.97
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 186.07

The main goal of Advanced Baking and Pastry is to present the right balance of topics and depth of coverage, encompassing items produced in the bakeshop, including breads, Viennoiserie, creams, pies, tarts, cakes, and decorative work in a pro

Informacje o książce

Pełna nazwa Advanced Art of Pastry
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 576
EAN 9781118485750
ISBN 1118485750
Kod Libristo 09237647
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1318
Wymiary 150 x 250 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Cheesecake Bible George Geary / Miękka
common.buy 101.99
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 349.86
TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 116.48
TOP
Flowers Cedric Grolet / Twarda
common.buy 232.36
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 112.02
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 242.69
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Tartine Elisabeth Prueitt / Twarda
common.buy 136.84
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 175.74
Wyprzedaż
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 76.16
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 104.12
Art of Flavour Daniel Patterson / Twarda
common.buy 93.69
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Twarda
common.buy 93.69
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 175.74
Patisserie William Curley / Twarda
common.buy 209.06
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Twarda
common.buy 734.88

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo