Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

BACHOUR BUFFETS 100% BACHOUR

Język AngielskiAngielski
Książka Książka
Książka BACHOUR BUFFETS 100% BACHOUR
Kod Libristo: 42145142
Wydawnictwo VILBO EDICIONES Y PUBLICIDAD, listopad 2022
? points 175 b TOP TOP
305.93
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Flowers Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Furysong / Miękka
common.buy 54.95
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 97.33
TOP
Art of Modern Cakes / Twarda
common.buy 163.65
TOP
Macarons Pierre Herme / Twarda
common.buy 118.11
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 233.87
TOP
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Twarda
common.buy 94.67
Canapes Eric Treuille / Miękka
common.buy 90.16
Exactly What to Say Phil M. Jones / Miękka
common.buy 59.87
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02

Informacje o książce

Pełna nazwa BACHOUR BUFFETS 100% BACHOUR
Język Angielski
Oprawa Książka - Książka
Data wydania 2022
Liczba stron 512
EAN 9788412571622
Kod Libristo 42145142
Waga 3000
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 337.15
TOP
Cinema Speculation / Twarda
common.buy 66.32
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 239.50
Zapowiedź
Joyfull Radhi Devlukia-Shetty / Miękka
common.buy 205.62
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 134.07
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
A New Way to Bake / Twarda
common.buy 130.29
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
Ultimate Appetizer Ideabook Kiera Stipovich / Twarda
common.buy 78.80
That's My Jam / Twarda
common.buy 221.89
Zapowiedź
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 188.02
Trekking in Mallorca Paddy Dillon / Miękka
common.buy 80.54

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo