Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Cooking for Geeks, 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter
Kod Libristo: 09269255
Wydawnictwo O'Reilly Media, Inc, USA, listopad 2015
This educational and highly useful book shows the hacker and maker communities how to bring science... Cały opis
? points 96 b
167.65
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 275.43
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 219.64
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.13
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 167.65
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 216.27
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 403.57
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 48.10
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 623.54
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 113.50

This educational and highly useful book shows the hacker and maker communities how to bring science into the kitchen. Cooking for Geeks will appeal to a broad audience of scientists, cooks, and programmers who want to experiment with food the way they tinker with technology. It allows them to test new food creations by applying the same technical approach they use to debug software or hack hardware. Whether or not they know how to cook, this book helps readers discover a new method to cooking through experiments that let them see the algorithms behind recipes.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.46
TOP
Phantom of the Opera Gaston Leroux / Twarda
common.buy 52.70
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Horus Heresy - Galaxy in Flames Ben Counter / Miękka
common.buy 38.89
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 275.43
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 160.07
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 141.24
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 122.10
Deep Learning Ian Goodfellow / Twarda
common.buy 426.50
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.13
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Twarda
common.buy 134.28

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo