Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

? points 32 b TOP TOP
55.16
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 284.43
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.13
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 141.24

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informacje o książce

Pełna nazwa Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Kod Libristo 04427469
Wydawnictwo Penguin Books
Waga 522
Wymiary 130 x 199 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.39
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 115.24
TOP Zapowiedź
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Miękka
common.buy 56.69
TOP
From Crook to Cook Snoop Dogg / Twarda
common.buy 85.97
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 219.64
The Shadow of the Wind Carlos Ruiz Zafón / Miękka
common.buy 48.61
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Twarda
common.buy 141.24
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 216.27
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 403.57
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 48.10
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 623.54

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo