Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Tartine Book No. 3

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Tartine Book No. 3 Chad Robertson
Kod Libristo: 01987331
Wydawnictwo Chronicle Books, styczeń 2003
Tartine 3 is the only book that shows, step-by-step, via text and process photographs, how to make l... Cały opis
? points 80 b
138.76
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.90
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 194.68
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 230.13
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 135.02
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 159.63
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 297.80
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 288.78
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 138.76
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 341.25
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 126.71
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 139.78
Tartine Elisabeth Prueitt / Twarda
common.buy 136.84
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 186.07

Tartine 3 is the only book that shows, step-by-step, via text and process photographs, how to make loaves of whole grain bread and whole-grain versions of favourite Tartine pastries. This book offers a truly innovative approach to working with whole grain flours: blending different flours to achieve distinct flavours and textures, introducing new methods for sprouted and fermented quick breads and exploring alternative sweeteners and unique tenderisers in pastry. The crust, crumb and flavour of a Tartine-style loaf of whole grain bread is notably distinct from other whole grain breads.

Informacje o książce

Pełna nazwa Tartine Book No. 3
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2003
Liczba stron 304
EAN 9781452114309
ISBN 1452114307
Kod Libristo 01987331
Wydawnictwo Chronicle Books
Waga 1430
Wymiary 261 x 223 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 93.69
TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 116.48
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 190.22
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 112.02
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 226.99
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 242.69
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 75.05
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 162.97
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 167.63
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Twarda
common.buy 487.12
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 128.94
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 138.76
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.60
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 647.16
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 119.11

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo