Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Modernist Cuisine at Home

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold
Kod Libristo: 01211513
Wydawnictwo The Cooking Lab, październik 2012
Slipcase, hardcover book with ribbon markers, plus a durable, spiral-bound, waterproof kitchen manua...
? points 357 b
623.54
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 275.43
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 219.64
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 160.07
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 141.24
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 167.65
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 216.27
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 48.10

Slipcase, hardcover book with ribbon markers, plus a durable, spiral-bound, waterproof kitchen manual.

Informacje o książce

Pełna nazwa Modernist Cuisine at Home
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 456
EAN 9780982761014
ISBN 0982761015
Kod Libristo 01211513
Wydawnictwo The Cooking Lab
Waga 4788
Wymiary 354 x 289 x 68
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Hockney's Pictures David Hockney / Miękka
common.buy 111.66
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.39
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 239.50
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Twarda
common.buy 93.44
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
TOP
Sea of Tranquility / Miękka
common.buy 40.83
TOP
Tribe of Mentors Timothy Ferriss / Miękka
common.buy 83.92
Small Victories / Miękka
common.buy 55.16
Binging With Babish Andrew Rea / Twarda
common.buy 96.61
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 403.57
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.13

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo