Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Ferment

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Ferment DAVIS  HOLLY
Kod Libristo: 16002274
Wydawnictwo Murdoch Books, październik 2017
Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance rig... Cały opis
? points 48 b
83.92
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Lonely Planet Peru Lonely Planet / Miękka
common.buy 76.24
TOP Zapowiedź
Peru, The Cookbook Gaston Acurio / Twarda
common.buy 165.50
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Twarda
common.buy 151.37
TOP
Cuba, The Cookbook Madelaine Vazquez Galvez / Twarda
common.buy 192.01
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 134.07
Wyprzedaż
Entangled Life Merlin Sheldrake / Miękka
common.buy 44.31
Breakfast, The Cookbook Emily Elyse Miller / Twarda
common.buy 189.04
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 147.38
This Is Your Mind On Plants Michael Pollan / Miękka
common.buy 48.61
Curing & Smoking Steven Lamb / Twarda
common.buy 90.16
Zapowiedź
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Twarda
common.buy 189.24
America, The Cookbook Gabrielle Langholtz / Twarda
common.buy 189.24
Making and Using Vinegar William Collins / Miękka
common.buy 41.65

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Kefir, kombucha, sauerkraut, yoghurts, pickles, kimchi - they are surging in popularity because of their health benefits as well as because they are fun projects for cooks who want to make things from scratch or preserve the bounty. Most commercially produced fermented foods in supermarkets have been pasteurised, killing off healthy bacteria in the process. But it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.Holly Davis has been making fermented foods since she was a teenager, using her mother's linen cupboard or any spare bench around the home to produce delicious pickles, cheeses and drinks. She's a wholefood chef, teacher and original cofounder of Iku chain of macrobiotic cafes. Holly has been practising and teaching the making of fermented foods for decades and delights in the fact that she is still learning - it's an art as much as it is a science.

Informacje o książce

Pełna nazwa Ferment
Autor DAVIS HOLLY
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 272
EAN 9781743368688
ISBN 9781743368688
Kod Libristo 16002274
Wydawnictwo Murdoch Books
Waga 1114
Wymiary 251 x 194 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo