Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
DPD 25.99 Poczta Polska 18.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 InPost 13.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Sauces James Peterson
Kod Libristo: 15718769
Wydawnictwo HarperCollins Publishers Inc, listopad 2017
The acclaimed authority on sauce making, completely updated and, for the first time, featuring inval...
? points 146 b TOP TOP
251.11
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-17 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 199.17
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 190.16
TOP
Eileen Ottessa Moshfegh / Miękka
common.buy 44.65
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 337.89
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 167.17
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 128.89
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 288.68
TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 140.13
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 226.91
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 294.05
TOP
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Twarda
common.buy 159.58
TOP
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 126.67
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 139.93

The acclaimed authority on sauce making, completely updated and, for the first time, featuring invaluable step-by-step color photographs. Every good cook knows that a great sauce is one of the easiest ways to make an exemplary dish. Sinc

Informacje o książce

Pełna nazwa Sauces
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 688
EAN 9780544819825
ISBN 0544819829
Kod Libristo 15718769
Waga 2258
Wymiary 211 x 257 x 42
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 153.40
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 162.92
TOP Wyprzedaż
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 121.60
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 134.97
TOP
Breakfast, The Cookbook Emily Elyse Miller / Twarda
common.buy 197.95
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.58
TOP
The Gay Science (the Joyful Wisdom) Friedrich Wilhelm Nietzsche / Miękka
common.buy 54.57
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 149.04
TOP
Modernist Pizza Francisco Migoya / Twarda
common.buy 1 423.60
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 226.91
TOP
On the Genealogy of Morals Friedrich Nietzsche / Miękka
common.buy 47.58
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 116.44
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 646.53
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Twarda
common.buy 174.76
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 175.68

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo