Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Perfect Meal - The Multisensory Science of Food and Dining

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Perfect Meal - The Multisensory Science of Food and Dining Charles Spence
Kod Libristo: 02608033
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, październik 2014
The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner's experie... Cały opis
Wyprzedaż Wyprzedaż
121.08
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Gastrophysics Charles Spence / Miękka
common.buy 47.07
Gastrophysics: The New Science of Eating Charles Spence / Miękka
common.buy 79.72

The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner's experience of a meal (primarily at a restaurant) and investigate how each of the diner's senses contributes to their overall multisensory experience. The principal focus of the book is not on flavor perception, but on all of the non-food and beverage factors that have been shown to influence the diner's overall experience. Examples are: * the colour of the plate (visual) * the shape of the glass (visual/tactile) * the names used to describe the dishes (cognitive) * the background music playing inside the restaurant (aural) Novel approaches to understanding the diner's experience in the restaurant setting are explored from the perspectives of decision neuroscience, marketing, design, and psychology.

Informacje o książce

Pełna nazwa Perfect Meal - The Multisensory Science of Food and Dining
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 424
EAN 9781118490822
ISBN 1118490827
Kod Libristo 02608033
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 856
Wymiary 169 x 239 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Gravity Falls: Lost Legends Alex Hirsch / Twarda
common.buy 75.83
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.39
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
The Joy of Mixology Gary Regan / Twarda
common.buy 113.71
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 118.11
TOP
Modern Gastronomy Ferran Adria / Twarda
common.buy 439.19
Principles and Power of Vision Myles Munroe / Miękka
common.buy 68.06
AFV Photo Album: Vol. 3 Marek Solar / Twarda
common.buy 141.24
Neurogastronomy Gordon M Shepherd / Miękka
common.buy 75.02
Food & Drink Logos / Miękka
common.buy 48.30
Ikarus Invites the World's Best Chefs Martin Klein / Twarda
common.buy 304.39
Aquaponic Farmer Adrian Southern / Miękka
common.buy 194.46

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo