Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Recipes from an Italian Butcher

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Recipes from an Italian Butcher collegium
Kod Libristo: 16362463
Wydawnictwo Phaidon, listopad 2016
The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour... Cały opis
? points 90 b
156.49
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Eat, Drink, Nap Soho House / Twarda
common.buy 144.62
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 110.94
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Twarda
common.buy 151.37
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 226.40
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 111.66
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Twarda
common.buy 152.60
Living in the Desert Phaidon Editors / Twarda
common.buy 189.24
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 99.38
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 167.65
Zapowiedź
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Twarda
common.buy 71.53
Zapowiedź
Le Corbusier Le Grand Jean-Louis Cohen / Miękka
common.buy 196.00
Zapowiedź
Ikaria Meni Valle / Twarda
common.buy 118.11

The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Lift-the-flap Opposites Felicity Brooks / Leporelo
common.buy 43.90
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 183.51
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 278.70
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 62.22
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 207.77
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 118.11
La Cucina Italian Academy of Cuisine / Twarda
common.buy 189.45
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 176.65
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Twarda
common.buy 117.90
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 117.90

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo