Kod: 02346319
Japanese food is admired for its simplicity, presentation and use of fresh ingredients. This book takes you through the best of Japanese cooking. From Jewel-box Sushi and Five Ingredients Rice to Tempura Seafood and Tokyo-style Ra ... więcej
56.50 zł
Zwykle: 73.65 zł
Oszczędzasz 17.14 zł
Za ten zakup dostaniesz 33 punkty
Japanese food is admired for its simplicity, presentation and use of fresh ingredients. This book takes you through the best of Japanese cooking. From Jewel-box Sushi and Five Ingredients Rice to Tempura Seafood and Tokyo-style Ramen Noodles in Soup, it explores the culinary history of Japan, with information on all the specialist ingredients.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology
56.50 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )