Kod: 04261751
There are not many people who have been collecting, cooking and devising recipes for mushrooms for over 60 years, but Antonio Carluccio is one. Known as the 'mushroom man', Carluccio's Neal Street Restaurant in London's Covent Gar ... więcej
83.60 zł
Zwykle: 83.61 zł
Oszczędzasz 0 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 49 punkty
There are not many people who have been collecting, cooking and devising recipes for mushrooms for over 60 years, but Antonio Carluccio is one. Known as the 'mushroom man', Carluccio's Neal Street Restaurant in London's Covent Garden is a mecca for mushroom and truffle lovers from all over the world. Carluccio's expertise is unrivalled and this book, with over 100 recipes that make the most of readily available mushrooms in dishes ranging from classic to contemporary via oriental and Eastern European, will not disappoint. In addition, for those who want to join in the thrill of hunting for their own mushrooms - the quiet hunt - The Complete Mushroom Book offers a detailed and authoritative well-illustrated field guide that helps distinguish between edible wild mushrooms and their poisonous look alikes. This unique book, with specially commissioned photography by Alastair Hendy, will inspire and inform and bring the pleasure of mushrooms available to a wider audience.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
83.60 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )