Kod: 04247944
Richardson imparts his extensive knowledge of beef, pork, poultry and venison, and includes a selection of recipes such as Roast Duck with Pomegranate Glaze, and Barbecued Butterflied Lamb. Illustrated in colour. ... więcej
125.62 zł
Zwykle: 163.57 zł
Oszczędzasz 37.96 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 73 punkty
Richardson imparts his extensive knowledge of beef, pork, poultry and venison, and includes a selection of recipes such as Roast Duck with Pomegranate Glaze, and Barbecued Butterflied Lamb. Illustrated in colour.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
125.62 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )