Roasting / Libristo.pl
Roasting

Kod: 11296403

Roasting

Autor Kathy Gunst

A Roasting Bonanza Roasting resurrects an unjustly neglected cooking technique. Roasting is Fast: You can put together a roasting meal from start to finish in about an hour. Roasting is Healthful: There' s practically no added ... więcej

93.64

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Roasting

Za ten zakup dostaniesz 55 punkty

Opis

A Roasting Bonanza Roasting resurrects an unjustly neglected cooking technique. Roasting is Fast: You can put together a roasting meal from start to finish in about an hour. Roasting is Healthful: There' s practically no added fat. Roasting is Easy: When you prepare Roasted Chicken with Lemon and Herbs, surround it with carrots, baby onions, and zucchini, and voilà — a meal in a pan. Best of all, dinner cooks virtually by itself. Sure, roasting means the revival of the ultimate roast beef and spare ribs to die for, but did you know that you can roast a fig? From fruits and vegetables to cheese and seafood, Kathy Gunst shares her unexpected finds. Intense, New Tastes • Portuguese Roasted Clams with Chorizo • J.R.' s Roasted Salmon with Avocado • Roast Chè vre with Tomatoes and Tapenade • Roasted Fennel Parmigiana • Roasted Parsnip, Mushroom, and Parmesan Salad • Roasted Leek and Tomato Soup • Roasted Pears with Grand Marnier-Cream Sauce • Roasted Mango and Peach Chutney Plus • The best cuts of meat for roasting • Comprehensive meat-roasting charts • Four no-fail ways to test poultry for doneness • The right fish for roasting • Learn how to carve any kind of roast with step-by-step illustrations And Including • What to serve with your juicy roast • The art of " roasting" a stew (you get the same depth of flavor without the fat) • The bonus of leftovers • More than 150 roasting recipes

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

93.64

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: