What's What In Japanese Restaurants: A Guide To Ordering, Eating, And Enjoying / Libristo.pl
What's What In Japanese Restaurants: A Guide To Ordering, Eating, And Enjoying

Kod: 04353156

What's What In Japanese Restaurants: A Guide To Ordering, Eating, And Enjoying

Autor Robb Satterwhite

This is a revised version of the long-selling Kodansha International title, updated in many places to include all the new areas of interest in Japanese food. It is designed to help those travelling to Japan, as well to help the ma ... więcej

83.56

Zwykle: 83.56 zł

Oszczędzasz 0 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o What's What In Japanese Restaurants: A Guide To Ordering, Eating, And Enjoying

Za ten zakup dostaniesz 49 punkty

Opis

This is a revised version of the long-selling Kodansha International title, updated in many places to include all the new areas of interest in Japanese food. It is designed to help those travelling to Japan, as well to help the many visitors to Japanese restaurants worldwide who would like more knowledge about the restaurants, the menus and the ordering process in the Japanese language. The purpose of this book is to act as both a translator and a tour guide to the world of Japanese food, explaining not only what to order but also how to order it. By referring to the sample menus, restaurant goers can immediately read and understand most Japanese menus, even if they can't speak a word of Japanese. This book, however, also introduces the many interesting specialty cuisines of Japan, explaining the different cooking styles and ingredients used. It offers insights into culinary customs and history, as well as some of the finer points of food preparation. It also includes an extensive phrase section that can be used in restaurants, and a special glossary filled with food terms and their corresponding Japanese characters, making this a comprehensive reference source as well as an easy-to-use introductory guide.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

83.56

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: