Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Escoffier Cookbook

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Escoffier Cookbook A Escoffier
Kod Libristo: 04088430
Wydawnictwo Random House USA Inc, grudzień 1975
An American translation of the definitive Guide Culinaire, the Escoffier Cookbook includes weights,...
? points 76 b
131.72
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 265.29
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 275.43
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 219.64
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.13
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 141.24
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Twarda
common.buy 121.38
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 167.65
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82

An American translation of the definitive Guide Culinaire, the Escoffier Cookbook includes weights, measurements, quantities, and terms according to American usage. Features 2,973 recipes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Escoffier Cookbook
Autor A Escoffier
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1975
Liczba stron 944
EAN 9780517506622
ISBN 0517506629
Kod Libristo 04088430
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1060
Wymiary 163 x 229 x 56
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 275.43
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 160.07
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 122.10
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Miękka
common.buy 167.65
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 623.54
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.13
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Twarda
common.buy 135.20
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 113.50
Zapowiedź
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 188.02
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Twarda
common.buy 165.50
Quay Peter Gilmore / Twarda
common.buy 188.02
Essential Pepin Jacques Pepin / Twarda
common.buy 175.32

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo