Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Le Guide Culinaire A. Escoffier
Kod Libristo: 10999420
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, czerwiec 2011
Georges Auguste Escoffier first published "Le Guide Culinaire" in 1903, and continued to expand and... Cały opis
? points 161 b TOP TOP
277.69
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 5-8 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Howl's Moving Castle Diana Wynne Jones / Miękka
common.buy 41.08
TOP
The Communist Manifesto Karl Marx / Miękka
common.buy 9.07
TOP
Endure Cameron Hanes / Twarda
common.buy 134.55
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 293.14
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 340.08
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 116.48
TOP
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 194.01
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 330.99
Elon Musk Ashlee Vance / Miękka
common.buy 44.51
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Twarda
common.buy 485.44
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 138.29
Amber Revolution Ryan Opaz / Twarda
common.buy 137.58
Zapowiedź
Just a French Guy Cooking Alexis Gabriel Ainouz / Twarda
common.buy 75.90
Escoffier Cookbook A Escoffier / Twarda
common.buy 137.58
Appetites Anthony Bourdain / Twarda
common.buy 141.92

Georges Auguste Escoffier first published "Le Guide Culinaire" in 1903, and continued to expand and update the book himself through its fourth edition in 1921.

Nearly a century later, the top reference to classic French cuisine has been revised as an authentic, unabridged translation of the 1921 fourth edition, and includes more than 5,000 narrative recipes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Le Guide Culinaire
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2011
Liczba stron 646
EAN 9780470900277
ISBN 047090027X
Kod Libristo 10999420
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1608
Wymiary 197 x 254 x 38
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.44
TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Twarda
common.buy 141.92
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 231.56
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 197.44
TOP
Little Guides to Style II Karen Homer / Twarda
common.buy 214.20
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 152.92
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 189.57
TOP
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 116.08
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 139.30
John Howe's Ultimate Fantasy Art Academy Terry Gilliam / Miękka
common.buy 85.29
Junk DNA Nessa Carey / Miękka
common.buy 62.58
DNA James Watson / Miękka
common.buy 61.37

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo