Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

? points 78 b
135.02
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 5-8 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 159.63
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 190.22
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 226.99
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 297.80
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 75.05
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 126.71
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 167.63
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 139.78
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 138.76

The only cookbook that explains how to create authentic French dishes in American kitchens with American foods. Teaches the key techniques of French cooking, permitting many variations on a theme. Over 100 instructive drawings.

Informacje o książce

Pełna nazwa Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Liczba stron 752
EAN 9780394721781
ISBN 0394721780
Kod Libristo 01385811
Waga 1210
Wymiary 178 x 36 x 253
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Twarda
common.buy 98.25
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 159.63
TOP
The All New Ball Book of Canning and Preserving Ball Home Canning Test Kitchen / Miękka
common.buy 106.86
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 162.97
TOP
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 75.05
TOP
Zuni Cafe Cookbook Judy Rodgers / Twarda
common.buy 159.83
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 128.94
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Twarda
common.buy 459.36
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 175.74
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 399.39
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.60
Persiana Sabrina Ghayour / Twarda
common.buy 138.05
Quay Peter Gilmore / Twarda
common.buy 186.07
Julia's Kitchen Wisdom Julia Child / Miękka
common.buy 75.05

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo