Kod: 12911524
Bez watpienia kazdy z nas przynajmniej raz w zyciu zanucil slynne "Goralu, czy ci nie zal". Zapewne niejeden z tesknota wspomina ostatnie wakacje spedzone pod Giewontem, a wielu na mysl o fizolach, oscypkach smazonych z zurawinami ... więcej
58.32 zł
Zwykle: 68.67 zł
Oszczędzasz 10.35 zł
Za ten zakup dostaniesz 34 punkty
Bez watpienia kazdy z nas przynajmniej raz w zyciu zanucil slynne "Goralu, czy ci nie zal". Zapewne niejeden z tesknota wspomina ostatnie wakacje spedzone pod Giewontem, a wielu na mysl o fizolach, oscypkach smazonych z zurawinami czy nader popularnej ostatnio kwasnicy z rozmarzeniem przelyka sline. I po co tak sie "meczyc", skoro mozna postarac sie o odrobine goralszczyzny na co dzien we wlasnym domu! Wystarczy nieco checi oraz ta ksiazka - poswiecona wlasnie sztuce kulinarnej mieszkancow Podhala. Barbara Jakimowicz-Klein zawarla w niej moc wysmienitych przepisow zarowno na codzienne, tradycyjne potrawy gorali, jak i dania "panskie" - bardziej wspolczesne, urozmaicone "miejskimi nowinkami". Okrasila to - jak na dobra gazdzine przystalo - nader ciekawym wstepem o goralskich zwyczajach kulinarnych, roli ziol i przypraw. Bez wzgledu wiec na to, czy jestes prawdziwym goralem, czy zwyklym ceprem, jesli chcesz poczuc w ustach halny, siegnij po KUCHNIl GORALSKA!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Kuchnia regionalna
58.32 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )