Kod: 01349631
An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.
118.74 zł
Zwykle: 133.31 zł
Oszczędzasz 14.57 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 69 punkty
An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
118.74 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )