Mastering Fermentation / Libristo.pl
Mastering Fermentation

Kod: 01349631

Mastering Fermentation

Autor Mary Karlin

An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.

118.74

Zwykle: 133.31 zł

Oszczędzasz 14.57 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Mastering Fermentation

Za ten zakup dostaniesz 69 punkty

Opis

An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

118.74

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: