Kod: 04415522
Here is the second cookbook from acclaimed Philadelphia chef Vetri, featuring recipes for staples of the hand-crafted Italian kitchen like bread, pasta, pizza, and salumi. 304 pp.
137.30 zł
Zwykle: 154.33 zł
Oszczędzasz 17.04 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 80 punkty
Here is the second cookbook from acclaimed Philadelphia chef Vetri, featuring recipes for staples of the hand-crafted Italian kitchen like bread, pasta, pizza, and salumi. 304 pp.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
137.30 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )