Kod: 18947457
This compact, yet comprehensive guide to cooking sous vide shows home cooks how to master the art of cooking with vacuum-sealed ingredients for restaurant-style precision and advance preparation perfection. Includes an introductio ... więcej
56.50 zł
Zwykle: 73.65 zł
Oszczędzasz 17.14 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 33 punkty
This compact, yet comprehensive guide to cooking sous vide shows home cooks how to master the art of cooking with vacuum-sealed ingredients for restaurant-style precision and advance preparation perfection. Includes an introduction to sous vide cooking
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades
56.50 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )