Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Escoffier

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Escoffier Kenneth James
Kod Libristo: 05110982
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, listopad 2002
Auguste Escoffier was the first great star of modern cooking. Acknowledged during his lifetime as th... Cały opis
? points 382 b
660.23
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 278.65
Escoffier Cookbook A Escoffier / Twarda
common.buy 138.05

Auguste Escoffier was the first great star of modern cooking. Acknowledged during his lifetime as the greatest chef in the world, his clientele included Edward VII and Kaiser Wilhelm II as well as the leaders of society and of fashion. His partnership with the hotelier Cesar Ritz established a tradition of superb cooking as an essential part of the luxury hotel, at the same time making dining in public respectable for women. Escoffier also revolutionized the way food was presented, popularized his repertoire in a series of hugely successful cookery books. Kenneth James traces Escoffier's career from his humble origins on the French Riviera to Paris, London and New York. He shows what made cuisine at the Savoy and the Carlton so outstanding, as well as drawing a personal and culinary portrait of a chef of genius. Escoffier: The King of Chefs also presents the dishes, from eggs to lobster, on which Escoffier had both a lasting influence and strongly-held views.

Informacje o książce

Pełna nazwa Escoffier
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2002
Liczba stron 342
EAN 9781852853969
ISBN 1852853964
Kod Libristo 05110982
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing
Waga 644
Wymiary 158 x 237 x 26
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.35
TOP
The Millionaire Real Estate Investor Gary Keller / Miękka
common.buy 105.94
TOP
The Modern A-Frame Ben Rahn / Twarda
common.buy 140.49
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 88.52
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 294.15
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 341.25
TOP
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Miękka
common.buy 75.96
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Twarda
common.buy 120.13
Doomsday Book Connie Willis / Miękka
common.buy 61.58
Ritz London John Williams / Twarda
common.buy 169.35
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 209.57

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo