Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Persiana

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Persiana Sabrina Ghayour
Kod Libristo: 11112777
Wydawnictwo Interlink Pub Group Inc, listopad 2014
? points 76 b
131.72
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 275.43
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 275.43
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
TOP
Zuni Cafe Cookbook Judy Rodgers / Twarda
common.buy 152.60
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.13
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 141.24
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Miękka
common.buy 167.65
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 188.02
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.13

Informacje o książce

Pełna nazwa Persiana
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 240
EAN 9781566569958
ISBN 1566569958
Kod Libristo 11112777
Waga 1042
Wymiary 197 x 260 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
Animal Orchestra Plays Tchaikovsky Sam Taplin / Leporelo
common.buy 62.22
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 219.64
TOP
Persiana Sabrina Ghayour / Twarda
common.buy 122.82
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 160.07
Curious Barista's Guide to Coffee Tristan Stephenson / Twarda
common.buy 56.69
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 122.10
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 167.65
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 216.27
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 403.57
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 48.10
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 623.54

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo