Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples / Libristo.pl
Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Kod: 06814143

Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Autor Wendy Lea

Scientific research has spent more and more focus onantioxidants over the past decade. This is largely due toantioxidants\' biological ability to counteract oxidative stress,an important aspect of many human diseases. Therefore, i ... więcej

404.25


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Za ten zakup dostaniesz 235 punkty

Opis

Scientific research has spent more and more focus onantioxidants over the past decade. This is largely due toantioxidants\' biological ability to counteract oxidative stress,an important aspect of many human diseases. Therefore, it is ofgreat interest to health providers and general public to develop areliable standard protocol to assess antioxidant concentrations incommon food. However, a literature search revealed that themajority of the existing antioxidant capacity assays are based onin vitro, and they cannot be used to establish a product\'sbiological relevance, i.e. bioavailability and bioactivity.Although there are a few assays that are cell-based, there is alack of validation, and some of the assays take days to finish.This book talks about a cell-based antioxidant capacity assay usinga fused plasmid (sodA::gfp) which contains green fluorescentprotein as the reporting mechanism. After showing its robustnessthrough adequate validation, this assay was conveniently applied toassess common food samples. This book should be especially usefulto food industry and will help to stimulate health awareness andhabituate a healthy eating style.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

404.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: