Art of Making Fermented Sausages / Libristo.pl
Art of Making Fermented Sausages

Kod: 04183610

Art of Making Fermented Sausages

Autor Stanley Marianski

The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salam ... więcej

85.52

Zwykle: 89.96 zł

Oszczędzasz 4.44 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Art of Making Fermented Sausages

Za ten zakup dostaniesz 50 punkty

Opis

The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salamis at home, regardless of the climate and outside conditions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

85.52

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: