Kod: 05125912
Pierre Rajotte travelled the world in search of the ultimate brew and found that Belgian ale is, in his opinion, the pinnacle of brewing. This book demonstrates the importance of sugar, top-fermenting yeasts, and Belgian hops, to ... więcej
42.70 zł
Zwykle: 55.79 zł
Oszczędzasz 13.09 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 25 punkty
Pierre Rajotte travelled the world in search of the ultimate brew and found that Belgian ale is, in his opinion, the pinnacle of brewing. This book demonstrates the importance of sugar, top-fermenting yeasts, and Belgian hops, to this intrinsic, traditional ale.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
42.70 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )