Introduction to the Physical Chemistry of Food / Libristo.pl
Introduction to the Physical Chemistry of Food

Kod: 14166665

Introduction to the Physical Chemistry of Food

Autor John Coupland

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of s ... więcej

441.32


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Introduction to the Physical Chemistry of Food

Za ten zakup dostaniesz 257 punkty

Opis

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of specific structures in foods.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

441.32

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: