Catering Handbook / Libristo.pl
Catering Handbook

Kod: 04889309

Catering Handbook

Autor Edith Weiss, Hal Weiss

This fully documented guide helps readers grasp the essentials of planning and successfully managing three major types of catering operations: on-premise, off-premise, and mobile unit. The authors evaluate each type of operation a ... więcej

413.92

Zwykle: 435.71 zł

Oszczędzasz 21.79 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Catering Handbook

Za ten zakup dostaniesz 241 punkty

Opis

This fully documented guide helps readers grasp the essentials of planning and successfully managing three major types of catering operations: on-premise, off-premise, and mobile unit. The authors evaluate each type of operation according to operating needs, advantages, and disadvantages.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

413.92

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: